Hírek

2009
szept..
21
02:25

Változások a varázslásban!

Végre-valahára beköszöntött az idő, hogy működjenek a varázslatok módosítói, teljeskörűen! Immáron működnek az erősítő sé gyöngítő varázslatok is (még a tesztek zajlanak és lesz kisebb-nagyobb finomhangolás), így hamarosan megjelennek az ilyen célzatú varázslatok. A gyógyító és ön-erősítő varázslatok is hamarosan felkerülnek, lévén azok működése is immáron tökéletesen élvezhető.
Fontos megjegyeznem, hogy a varázslás módosítói így épülnek fel: intelligencia + módosítók + varázslat ereje x varázslási ráta. Ezen algoritmus-vázlatba a módosítókon van az igazi hangsúly, lévén immáron működnek. Természetesen lesznek benne majd korlátozások, és eléggé fel lesznek tolva a költségeik, valamint a maximális szintek elég alacsonyak lesznek, hogy ne legyen vérpistikés agyongyengítős-utánajólleverős menetek.
Fontos megjegyeznem, hogy az önerősítő és gyógyító varázslatok ideje alatt, a különleges képességek hatásai szünetelnek (direkt sebző adottságok).
Hamarosan bevezetésre kerülnek a képzettségek gyöngítő / erősítő / gyógyító típusai is, valamint napokon belül működni fognak a buffolások, azaz a más játékosok támogatása vagy gyógyítása.
Az arányok beállítása még erősen folyamatban van, úgy is mondhatnánk, hogy gyerekcipőben jár és gyermekbetegségekben szenved. Néhány napon belül ezen beállítások is elnyerik a véglegeshez eggyel közelebb álló formájukat, de még legalább 3-4 alkalommal egészen biztosan módosítva lesz.

Cyrusmagus.hu | 1998-2024 | www.szornygyilkos.hu

0.012054 sec