Hírek

2009
okt..
14
00:23

SzörnyGyilkos rpg frissítés

Ismét frissült a böngész?s játékok ezen gyöngyszeme, a Szörnygyilkos 4.0! Újabb lépés az igazi mmorpg lét irányába! A játék egy napra lezárult, de immáron kinyitott és lehet bátran használni! A következ? frissítések történtek meg: az arénában a varázslatokhoz is kikerültek a sebzések, valamint helyesbítve lettek. A fegyverek sebzése a hozzá tartozó képzettség alapján míg a varázslatok a varázslat szintje alapján többszöröz?dött.
Néhány apróság javításra került, azok nem voltak olyan fontosak.
A profilon belül élesítésre került a "További karakter létrehozása" menüpont. Jelenleg a rendszer 5 azaz öt különböz? karakter létezését engedi felhasználói fiokonként.
Hamarosan újabb körlevél indul útjára, ugyanis utolsó körben kerül átrendezésre a bevezetés elött álló varázslat, tárgy és karrier-útirány lista. Rengeteg új varázslat és tárgy fog bekerülni, de ez legyen meglepetés. Egy részük már ismerhet? a 2.6-os szörnygyilkosból.
 
Természetesen a tesztüzem még marad egy rövid id?re, így most halmozottan szükség van a tesztel?k dics? és majdnem díjtalan munkájára.
 
Továbbá néhány új grafikai elem fog felkerülni.

Cyrusmagus.hu | 1998-2024 | www.szornygyilkos.hu

0.023952 sec